Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
 1. Dragee (4)
 2. Druppels (4)
 3. Tablet (6)
Merk
 1. A.Vogel (4)
 2. Bonusan (2)
 3. Lucovitaal (1)
 4. Metagenics (1)
 5. VSM (1)
 6. Valdispert (6)
Hoofdbestanddeel
 1. Valeriaan (2)

Gemoedstoestand

Wanneer u zich gespannen voelt, rusteloos of down bent kunt u baat hebben bij een van onze supplementen. Deze bevatten vaak valeriaan, passiebloem of Sint janskruid. Valeriaan is een kruidenmiddel. Het werkt licht rustgevend en wordt ingezet bij nervositeit, stress en spanning. Sint-janskruid helpt bij een neerslachtig gevoel. 

15 Producten


 1. 1
 2. 2

Voor een goed humeur

Rusteloosheid, neerslachtigheid en spanning zijn gemoedstoestanden die we allemaal wel kennen. Van tijd tot tijd ervaren we allemaal de druk van het bestaan. Voedingssupplementen kunnen ons helpen weer wat positiever en rustiger te worden. Een bekend kruid dat deze eigenschap heeft is St. Janskruid, maar ook valeriaanwortel en passieflora worden veel gebruikt. De meeste voedingssupplementen zijn verder aangevuld met vitamines. Wanneer u kiest voor een product met St. Janskruid moet u goed op de bijsluiter letten omdat dit kruid reacties kan geven met andere geneesmiddelen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen