Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsule (1)
  2. Tablet (1)
Merk
  1. Care For Women (1)
  2. Orthica (1)

Menstruatie

De maandelijkse menstruatie van een vrouw kan gepaard gaan met flink wat ongemakken. Ter verlichting hiervan kunt u een van onze supplementen gebruiken.

2 Producten
Terug naar boven

Menstruatieklachten

Menstruatie kan zorgen voor ongemak. De mate waarin varieert van vrouw tot vrouw. Typische menstruatieklachten worden veelal veroorzaakt door schommelingen van de hormoonspiegels in het lichaam. Verschillende vitamines en mineralen kunnen ondersteuning bieden. Vitamine B6 draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit. En vitamine B8 (biotine), B12 en magnesium zijn goed voor de gemoedstoestand. Door het maandelijkse bloedverlies bij de menstruatie hebben vrouwen een hogere ijzerbehoefte. IJzer heeft een goede invloed op de vorming van rode bloedcellen en helpt je om je weer fit te voelen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen