Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsule (1)
Merk
  1. Lucovitaal (1)
  2. NOW (1)
  3. Nutrof (1)
  4. Sanmed (0)

Ogen

Voedingssupplementen die bijdragen tot het in stand houden van het gezichtsvermogen. Lees hier welke voedingssupplementen worden aanbevolen bij netvliesveroudering (macula degeneratie).

3 Producten
Terug naar boven

Voeding voor de ogen

Uw ogen zijn vormen een kostbaar bezit waar u goed voor wilt zorgen. Naast dat u ze regelmatig laat controleren kunt u ook door goede voeding voor uw ogen zorgen. Voor wie nog meer wil zijn er voedingssupplementen. Meestal op basis van de stof luteïne. Dit is een carotenoïde gevonden in donkergroene bladgroenten zoals spinazie. Luteïne zit in sterke concentraties in de macula, dat is het deel van het oog wat verantwoordelijk is voor het gezichtsvermogen. Bekijk op Leef.nl alle voedingsupplementen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen