Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsule (2)
  2. Dragee (1)
  3. Tablet (2)
Merk
  1. A.Vogel (1)
  2. Care For Women (3)
  3. Cydonia (1)
  4. Promensil (1)
  5. Valdispert (1)

Overgang

Vrouwen in de overgang krijgen tijdens de overgang te maken met hormonale wisselingen en lichamelijke veranderingen. Voedingssupplementen met vitamines en mineralen ondersteunen vrouwen in de overgang. De samenstelling is afgestemd op de specifieke behoeften van het vrouwenlichaam gedurende de overgang. Het voorziet in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen en helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers. Enkele producten, zoals Promensil en Care for Women, bevatten isoflavonen, plantaardige hormonen uit bijvoorbeeld soja of rode klaver.

7 ProductenVoedingssupplementen bij de overgang

De overgang is een fase in het leven van vrouwen die heel belastend kan zijn. Door de verandering in de hormonen kunnen veel klachten voorkomen. Deze overgangsverschijnselen zoals opvliegers kunnen het leven behoorlijk beïnvloeden. Hoewel het een natuurlijk proces is en klachten er min of meer bij horen is er wel wat aan te doen. Zo zijn er voedingssupplementen die kunnen helpen bij specifieke klachten zoals opvliegers, slecht slapen, toename gewicht, botontkalking en meer. Vitamine D is absoluut een must in deze fase voor het behoud van sterke botten. Bekijk het aanbod aan producten op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen