Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Sachet (1)
  2. Tablet (1)
Merk
  1. Davitamon (1)
  2. Metagenics (2)
  3. NOW (2)
  4. Parmalux (1)

Spieren

Voedingssupplementen ter ondersteuning van mensen die intensief aan sport doen en daar iets extra voor willen gebruiken.

6 Producten
Terug naar boven

Sporten en voedingssupplementen

Wanneer men gezond eet is een voedingssupplement niet per se nodig. Het is een fabel dat extra eiwitten zorgen voor een snellere spiergroei. Wanneer u goed eet levert de voeding ruim voldoende eiwitten waardoor een eiwitsupplement niet nodig is. Toch kan een eiwitsupplement in sommige gevallen bijvoorbeeld bij intensieve krachtsport wel een goede aanvulling vormen, met name om het spierherstel te versnellen. Er zijn verschillende voedingssupplementen voor sport verkrijgbaar. Bekijk het aanbod op Leef.nl. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen