Amiset Burnout

Amiset Burnout is voor iedereen die het geestelijk of lichamelijk druk heeft of niet lekker in zijn vel zit waardoor concentratie, stemming en leren minder goed zijn.

 23,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Amiset Burnout

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Amiset Burnout bevat behalve ashwagandha, een adaptogeen dat helpt bij stress, ook magnesium dat voor ontspanning zorgt en zink voor celvernieuwing, weerstand en bestrijden van infecties. De samenstelling van Amiset Burnout geeft ook extra steun aan je immuunsysteem.

Te gebruiken bij

Stress

Dosering

  • Neem om de 3 uur 1 tablet. Maximaal 6 tabletten per dag.

Samenstelling

Ayurvedische therapeutische graad KSM66® Ashwagandha (withania somnifera) wortel concentraat, Magnesium citraat, Dicalcium fosfaat, Zink gluconaat, Mannitol, Vitamine C, Inuline, Croscarmellose, Povidone, Sucrose, Kersen smaakstof, Steviol glycosiden, Hypromellose, Cellulose, Silicon dioxide, Magnesium steraat, Propylene glycol

Inhoud

100 stuks

Meer informatie

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Merk

Amiset

Hoe te bewaren

Droog, donker en afgesloten bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen