Lamberts Siberische Ginseng 1500 mg

Lamberts Siberische Ginseng 1500 mg is krachtiger dan producten die veel minder plantpoeder bevatten.

 25,35
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Lamberts Siberische Ginseng 1500 mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Siberische ginseng, soms ook bekend als Eleutherococcus, is een product dat ontwikkeld is als resultaat van de zoektocht van de russen naar een alternatief op de Chinese ginseng (Panax ginseng). Siberische ginseng wordt vooral toegepast dankzij haar eigenschappen als fysiologisch adaptogeen. Het kruid bevat i.t.t. de Panax ginseng geen ginsenosiden, waardoor het gezien wordt als een "milder" preparaat. Het hoofdbestanddeel in de Siberische ginseng wordt gevormd door een grote groep actieve componenten; de zogenaamde eleutherosiden. Deze substanties worden frequent gebruikt als markers binnen de standaardisatieprocedure. Het 100mg extract is bereid vanuit meer dan 1500mg gedroogd poeder en is daardoor krachtiger dan producten die veel minder plantpoeder bevat.

Dosering

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd.

Zwangerschap / Borstvoeding

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.

Samenstelling

Elke tablet bevat
Siberische Ginseng equivalent 1500mg (als 100mg van een 15:1 extract), bevat Eleutheroside E 660µg, Eleutheroside B 150µg.

Hulpstof: dicalciumfosfaat, cellulose, tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose, titaandioxide, koperchlorofylline, glycerine), crosslinked natrium carboxymethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, stearinezuur.

Bevat geen

Tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Inhoud

60 tabletten

Meer informatie

  • Geschikt voor vegetariërs.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Houdt u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl.

Merk

Lamberts

Sterkte

1500 mg

Hoe te bewaren

Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen