Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Optimax (1)
  2. Pharma Nord (1)
  3. Roter (2)
  4. Wapiti (1)
  5. A.Vogel (1)

Knoflook

Knoflook preparaten ondersteunen hart en bloedvaten en dragen bij aan het behoud van een normale bloeddruk en cholesterolspiegel.

7 Producten
Terug naar boven

Hart- en bloedvaten

Knoflook wordt al eeuwen gebruikt in de keuken maar ook als medicijn. Knoflook kan een rol spelen bij het gezond houden van het hart en bij het behouden van een normaal cholesterolgehalte en bloeddruk. Mogelijk beschermt knoflook het lichaam ook door z’n ondersteunende werking op het immuunsysteem. Knoflook heeft een gunstige invloed op de gezondheid. Het product verhoogt de vitaliteit en beschermt tegen ouderdomsverschijnselen. Een knoflook preparaat met een hoge concentratie en toegevoegde vitamine zoals vitamine E, helpt bij verlaging van het cholesterolgehalte. Knoflook extracten hebben geen geur, u gaat er ook niet van ruiken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen