Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsule (1)
  2. Tablet (1)
Merk
  1. Metagenics (1)
  2. Orthica (1)

Chroom

Chroom draagt bij aan het in stand houden van normale bloedsuikerwaardes. Het is daarnaast van belang bij de vetstofwisseling. Chroom zit met name in graanproducten die een hoog gehalte aan zemelen bevatten. Daarvan is het niet duidelijk of chroom uit hieruit ook goed opgenomen wordt. Verder komt het vooral voor in biergist, volkorenbrood, groente, rietsuikermelasse, vlees en lever. 

2 Producten
Terug naar boven

Hoeveel heeft u nodig

In Europa heeft men geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vastgesteld voor chroom. Dat is wel gebeurt in de Verenigde Staten, hier wordt 25 microgram per dag aanbevolen voor volwassen vrouwen en 35 microgram per dag voor volwassen mannen. Vitamine C verbetert de opname van chroom. Er zijn geen negatieve effecten bekend van een te hoge inname van chroom. Wel houdt men een veilige bovengrens aan van 250 mcg per dag. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen