Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsule (1)
  2. Tablet (3)
Productkenmerken
  1. Vegetarisch (1)
Merk
  1. AOV (2)
  2. NOW (2)
  3. New Care (1)

Combinaties met calcium en magnesium

Deze combinatiepreparaten bevatten de mineralen calcium en magnesium. Beide dragen bij aan het behoud van normale botten en een normaal gebit. Geschikt voor mensen die risico lopen op een tekort aan calcium en magnesium, bijvoorbeeld door weinig zuivelproducten te gebruiken.

5 Producten
Terug naar boven

Waar zit calcium en magnesium in

Calcium komt vooral voor in zuivelproducten zoals melk, yoghurt en kaas. Brood, groenten, peulvruchten en aardappelen bevatten veel minder calcium dan zuivelproducten, maar dragen wel bij aan de totale calciumvoorziening. Magnesium zit in donkere chocolade (hoog percentage cacao), schelpdieren, garnalen, sojabonen en noten. Kijk op Leef.nl voor voedingssupplementen waar beide mineralen in zitten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen