Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Tablet (1)
Merk
  1. Orthica (1)

Jodium

Jodium is van belang voor de vorming van schildklierhormonen, het goed functioneren van het zenuwstelstel en het ondersteunt de energievoorziening. Het komt van nature voor in zee- en drinkwater en aarde en kan via deze wegen in ons vpedsel terchtkomen. Daarnaast mag jodium aan voedingsmiddelen, zoals brood, worden toegevoegd.

 

1 product
Terug naar boven

Hoeveel heeft u nodig

Volwassenen hebben 150 microgram per dag nodig. Voor zwangere vrouwen wordt 175 microgram geadviseerd. Voor vrouwen die borstvoeding geven wordt 200 microgram per dag aangehouden. De maximale dosis per dag voor jodium is 600 microgram/dag. Wanneer de schildklier goed werkt kan een lichaam een teveel aan jodium goed verdragen. Wanneer de schildklier niet goed meer functioneert, kan een teveel aan jodium voor een schildkliervergroting zorgen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen