Lucovitaal Dode Zeezout

Een heilzaam therapeutisch bad of scrub douche met Lucovitaal Dode Zeezout is een verademing voor huid, spieren en zenuwen. Fijn voor ontspanning, maar draagt ook bij aan de verzorging van de huid.

 7,45
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Lucovitaal Dode Zeezout

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gebruik Lucovitaal Dode Zeezout voor een therapeutisch ontspannend bad. Het bevat een zeer unieke hoge concentratie mineralen en sporenelementen uit de dode zee met o.a. magnesium, kalium, natrium en calcium, welke al eeuwen bekend staan om de ongekend heilzame werking op lichaam en geest. Ook te gebruiken als scrubzout voor onder de douche.

Productvoordelen

  • Voor een heilzaam bad of therapeutische scrub douche
  • Goed voor de huid
  • Ontspanning voor de spieren, lichaam & geest

Dosering

  • Om de 2 dagen een bad met 4 eetlepel Dode Zee Zout.
  • Bij ernstige huidaandoeningen neem elke dag een bad.

Het gebruik op bepaalde huidplekken en jeugdpuisten:
Dep de betreffende plekken gedurende 3 weken dagelijks met een doekje met Dode Zeezout in. Even in laten werken en daarna met wat warm water afspoelen.

Samenstelling

Dode Zee Zout is een zuiver natuurproduct met mineralen o.a. Magnesium, Kalium, Natrium, Calcium en tal van Sporenelementen.

Bevat

Zeezout

Inhoud

850 gram

Merk

Lucovitaal

Hoe te bewaren

Droog en buiten bereik van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen