Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsule (3)
  2. Tablet (3)
Productkenmerken
  1. Vegetarisch (2)
Merk
  1. Bonusan (1)
  2. Metagenics (1)
  3. NOW (2)
  4. Orthica (2)
  5. Pharma Nord (1)

Selenium

Selenium (seleen) draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Daarnaast draagt selenium bij aan het normaal functionere van het immuunsysteem aan het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale schildklierfunctie. Het is in bijna alle voedingsmiddelen aanwezig. Met name granen, orgaanvlees, vis, schelpdieren en paranoten bevatten veel selenium.

7 ProductenHoeveel heeft u nodig?

De aanbevolen hoeveelheid selenium voor volwassen vrouwen is 50 microgram per dag en voor volwassen mannen op 60 microgram per dag. Per dag mag u niet meer dan 300 microgram seleen per dag binnenkrijgen. Om dit binnen te krijgen moet u ongeveer drie kilo rijst eten of tweeënhalve kilo vlees. Doet u dat eenmalig dan is er niet direct gevaar. Paranoten bevatten in verhouding veel seleen. Heeft u een teveel aan selenium in uw lichaam dan kan u last krijgen van broze nagels en haren. Ook kunt u meer haar verliezen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen