Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
 1. Capsule (1)
 2. Tablet (6)
Productkenmerken
 1. Vegetarisch (1)
Merk
 1. Amiset (2)
 2. Lucovitaal (1)
 3. Metagenics (1)
 4. NOW (2)
 5. New Care (1)
 6. Orthica (2)
 7. Pharma Nord (1)

Zink

Zink draagt bij aan het behoud van normale botten, normaal haar en een normale huid. Het draagt daarnaast bij aan een normale vruchtbaarheid. Het komt met name voor in vlees, vis, bruin brood, peulvruchten en rijst.

11 Producten


 1. 1
 2. 2

Hoeveel heeft u nodig?

De aanbevolen hoeveelheid voor volwassen vrouwen is 7 milligram per dag, voor mannen 9 milligram per dag. De maximale dosis voor zink is 25 mg per dag. Een eenmalige overschrijding heeft geen directe gevolgen.

Wat gebeurt er bij een teveel aan zink in het lichaam

Een te hoog gehalte aan zink komt niet veel voor. Bekend is dat dit wel eens werd veroorzaakt doordat voedsel in contact kwam met verzinkte blikken. De klachten waren onder andere misselijkheid, braken, buikkrampen en diarree. Langdurige inname van teveel zink kan leiden tot onder andere anemie (bloedarmoede) en een vermindering van de weerstand. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen