Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Sachet (1)
  2. Tablet (3)
Productkenmerken
  1. Vegetarisch (1)
Merk
  1. Amiset (1)
  2. Centrum (2)
  3. Lucovitaal (1)
  4. Metagenics (1)
  5. NOW (1)
  6. Orthica (1)
  7. New Care (0)

Multivitamines voor mannen

Aanvulling op de voeding

Mannen die een donkere huidskleur hebben of die niet veel buiten komen (minder dan een kwartier per dag) hebben 10 microgram extra vitamine D per dag nodig. Mannen die bezig zijn met afvallen, intensief sporten, medicijnen gebruiken of geen vlees of vis eten moeten extra op hun voeding letten. Een multivitamine kan dan een goede aanvulling zijn op de voeding.

8 ProductenGezondheid voor mannen

Een gezonde voeding is het meest belangrijke ingrediënt voor een gezond leven. De kunst is om gezond mogelijk oud te worden en de basis daarvan is gezonde voeding. Wanneer mannen gezond eten hebben ze geen extra supplementen nodig. Er wordt dan voldoende uit de voeding gehaald om gezond te kunnen functioneren. Een uitzondering zijn mannen met een donkere huidskleur of mannen die bijna niet buiten komen. Hiervoor geldt het advies om extra vitamine D per dag te gebruiken. Mannen die bezig zijn met afvallen, intensief sporten, medicijnen gebruiken of geen vlees of vis eten moeten ook extra op hun voeding letten. Dat geldt ook voor mannen die roken. Zij hebben een hogere behoefte aan vitamine C, omdat er meer vitamine C wordt afgebroken in het lichaam. Een vitamine C-supplement is dan gewenst. Uiteraard is stoppen met roken beter.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen