Winkelen per

Multivitamines voor vrouwen

Belangrijke aanvullingen op de voeding

Bij vrouwen wordt de botopbouw na het 35ste jaar minder groot dan de afbraak van botweefsel. Daarom is het voor vrouwen belangrijk om de botten zo sterk mogelijk te krijgen en te houden. Hierbij zijn bepaalde vitamines en mineralen, zoals vitamine D en calcium, erg belangrijk. Wanneer men niet voldoende van deze stoffen binnenkrijgt kan een multivitamine nuttig zijn. 

7 Producten
Terug naar boven

Gezond ouder worden

Wanneer vrouwen gezond en gevarieerd eten hebben ze geen extra supplementen nodig. Zwangere vrouwen hebben wel extra vitamine D en foliumzuur nodig. Vrouwen met een donkere huidskleur, vrouwen die een hoofddoek dragen of vrouwen die niet veel buiten komen (minder dan een kwartier per dag) hebben extra vitamine D nodig: 10 microgram per dag. Wanneer vrouwen bezig zijn met afvallen, intensief sporten, medicijnen gebruiken of geen vlees en vis eten moeten ze wel extra op hun voeding letten. Een multivitamine kan dan een goede aanvulling zijn. Vrouwen die roken hebben eveneens een grotere behoefte aan vitamine C, omdat er meer vitamine C wordt afgebroken in het lichaam.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen