Alflorex voor PDS

Alflorex vermindert de symptomen van PDS

 29,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Alflorex voor PDS

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Alflorex® vermindert de kenmerkende symptomen van PDS, door de vorming van een kalmerende en versterkende barrière in de darm, wat zorgt voor minder irritatie van de darmwand.

Alflorex® met de unieke Bifidobacterium longum (B. longum) 35624® bacteriestam zorgt voor een bewezen vermindering van symptomen van het prikkelbare darmsyndroom. De 35624® stam in Alflorex® behoort tot een bacteriefamilie die van nature voorkomt in de menselijke darmen en die bij de geboorte wordt overgedragen van moeder op kind. De bacterie wordt getransporteerd via het spijsverteringsstelsel en bereikt de darm als een levende bacterie.

Te gebruiken bij

Prikkelbare Darm Syndroom PDS

Productvoordelen

  • een capsule per dag
  • op elk moment van de dag te gebruiken
  • kleine, gemakkelijk slikbare capsules
  • gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek

Gebruiksadvies

Neem om te beginnen één capsule Alflorex® per dag. Blijf daarna Alflorex® dagelijks innemen om het effect in stand te houden.

De eerste vermindering van symptomen is merkbaar na het gedurende ca. 1-2 weken dagelijks innemen van Alflorex®. In uitzonderlijke gevallen kan het langer duren dan een maand, mogelijk 2 tot 3 maanden. Sommige mensen kunnen tijdens de eerste vier weken tijdelijk te maken krijgen met kleine veranderingen van het ontlastingspatroon. Dit is geheel normaal en duidt erop dat Alflorex® begint te werken. Alflorex® kan zo lang als gewenst dagelijks worden gebruikt om het effect in stand te houden.

Inhoud

30 capsules

Meer informatie

Alflorex® is geschikt voor personen die een vegetarisch, halal, koosjer of FODMAP-dieet aanhouden. Er zijn geen wisselwerkingen bekend tussen Alflorex® en voedingssupplementen of geneesmiddelen, afgezien van het feit dat Alflorex® door antibiotica inactief kan worden gemaakt. Geadviseerd wordt om Alflorex® niet gelijktijdig in te nemen met antibiotica.

Merk

Alflorex

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen