Bonusan Hypericum Perforatum druppels

Hypericum perforatum (Sint-Janskruid) is door de gehele geschiedenis heen een belangrijke heilzame plant geweest voor een goede geestelijke balans.

 11,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Hypericum Perforatum druppels

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Hypericum perforatum (Sint-Janskruid) is door de gehele geschiedenis heen een belangrijke heilzame plant geweest voor een goede geestelijke balans van de mens. Vooral in de donkere dagen van het jaar biedt deze plant uitkomst. Nu weet men dat onder andere de inhoudsstof hypericine verantwoordelijk is voor het bevorderen van een goede gemoedstoestand. De belangrijkste invloed hiervan is op de heropname en beschikbaarheid van neurotransmitters in de hersenen (onder andere serotonine en dopamine). Voor dit simplex gebruikt Bonusan uitsluitend de hoogste kwaliteit hypericum, voor een zo groot mogelijke opneembaarheid en een betrouwbare werking.

Dosering

3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Interacties

Invloed van Hypericum op anti-coagulantia, antidepressiva (SSRI's), ciclosporine, digoxine en theofylline is bekend. Tevens zijn invloeden mogelijk op medicatie voor hypo-/ hyperglycaemie, hypo-/ hypertensie en functionele of pathologische hartaandoeningen. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor deskundige.

Zwangerschap / Borstvoeding

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.

Samenstelling

Druppels, per 100 ml:
Hypericum perforatum herba (2:1) 100 ml

alcoholgehalte 70% (v/v)

Inhoud

30 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

Bonusan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen