Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. A.Vogel (2)
 2. Arkopharma (1)
 3. Elvitaal (1)
 4. Healthypharm (1)
 5. Lamberts (1)
 6. VSM (3)
 7. Valdispert (8)
 8. Wapiti (1)
Hoofdbestanddeel
 1. Valeriaan (8)

Valeriaan

Valeriaan: staat bekend om de licht rustgevende werking. Wordt veel gebruikt in voedingssupplementen voor een goede nachtrust.

18 Producten


 1. 1
 2. 2

Nervositeit en stress

Echte valeriaan is een kruidachtige plant uit de kamperfoeliefamilie. Uit de wortelstok wordt een maakt men een extract dat toegepast wordt als bestanddeel voor rustgevende middelen. Valeriaan is een kruidenmiddel dat licht rustgevend werkt en geschikt is bij stresssituaties en spannende tijden. Wanneer u het product probeert en u na een of twee weken nog geen verbetering merkt, dan kunt u er er van uitgaan dat het voor u niet werkt. Raadpleeg in dat geval uw arts. Lees altijd goed de bijsluiter. Het middel kan slaperig maken, dus autorijden is niet aan te raden de eerste twee uur na inname.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen