Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Tablet (2)
Productkenmerken
  1. Suikervrij (1)
  2. Vegetarisch (1)
Merk
  1. Biotics Research Corporation (1)
  2. Optimax (1)

Vitamine B6 (pyridoxine)

Vitamine B6 is belangrijk voor de weerstand, spijsvertering en energievoorziening. Het speelt een rol bij de vorming van rode bloedcellen en draagt verder bij een goede werking van het zenuwstelsel en de regulering van het hormonale evenwicht. Vitamine B6 komt met name voor in vlees, eieren, vis, graanproducten, aardappelen en peulvruchten.

2 Producten
Terug naar boven

Hoeveel heeft u nodig?

Volwassen mannen en vrouwen hebben 1,5 miligram vitamine B6 per dag nodig. Dit zijn ongeveer 6 sneetjes volkorenbrood. Het advies is niet meer dan 25 mg per dag binnen te krijgen. Een teveel aan vitamine B6 geeft namelijk gezondheidsproblemen.

De gevolgen van een teveel aan vitamine B6

Een te hoge dosering vitamine B6 kan leiden tot afwijkingen aan het zenuwstelsel. Ook kan een gevoeligheid voor licht en een verslechtering van het geheugen optreden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen