Dagravit Vitamine K & D druppels

Dagravit K+D druppels: complete formule voor zogende baby's van 0-3 maanden.

 7,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Dagravit Vitamine K & D druppels

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dagravit Vitamine K+D druppels: de juiste samenstelling speciaal voor zuigelingen die borstvoeding krijgen. De dosering van dit voedingssupplement van Dagravit voldoet aan het meest recente advies van de Gezondheidsraad. Vanaf de dag van de geboorte heeft uw baby van bepaalde vitaminen extra nodig voor een normale ontwikkeling en groei. Speciaal voor de allerkleinsten heeft Dagravit vitamine K+D druppels ontwikkeld. Vitamine K draagt bij tot een normale bloedstolling. Het lichaam maakt zelf in de darmen vitamine K aan, maar bij zuigelingen gebeurt dit nog niet voldoende. Omdat de moedermelk te weinig vitamine K bevat, adviseert de Gezondheidsraad aan zuigelingen die geheel of gedeeltelijk borstvoeding krijgen, gedurende de eerste drie levensmaanden extra vitamine K toe te dienen. Tevens is het advies om de zuigelingen extra vitamine D te geven voor de normale groei en ontwikkeling van de botten en tanden.

Te gebruiken bij

  • Ontwikkeling van botten

Productvoordelen

  • Vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling 
  • Vitamine D speelt een rol bij de botaanmaak 
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 25 ml Olie

Dosering

5 druppels per dag

Gebruiksadvies

De druppels toedienen met behulp van een theelepeltje of op de tepel van de moeder druppelen. Vermijd bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren, omdat speeksel of etenswaren de inhoud van het flesje kunnen verontreinigen.

Samenstelling

Onder andere: vitamine D, vitamine K

Bevat geen

Gluten, kleurstoffen

Inhoud

25 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

Voor baby's van 0 tot 3 maanden.

Merk

Dagravit

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen