Orthica Vitamine K & D zuigeling

Vitamine K1 & D3 druppels speciaal voor zuigelingen.

 16,05
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Orthica Vitamine K & D zuigeling

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Borstvoeding is complete voeding, met uitzondering van vitamine D en K. Vitamine D speelt een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan een sterk gebit. Vitamine K helpt bij een normale bloedstolling. De Gezondheidsraad adviseert borstgevoede baby's vanaf dag 8 te suppleren met 150 mcg vitamine K en 10 mcg vitamine D per dag. Orthica's K1 & D3 is samengesteld op basis van deze aanbeveling. De eerste dosis vitamine K krijgt de baby na de geboorte van de verloskundige. De verloskundige geeft dit met een pipet in het mondje van de baby.

Productvoordelen

  • Geschikt voor vegetariërs
  • Gemakkelijk in te nemen

Dosering

De aanbevolen dosering is 5 druppels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur toedienen tijdens of na een voeding. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Interacties

Raadpleeg deskundige bij gebruik van antistollingsmiddelen.

Samenstelling

Katoenzaadolie, vitaminen (K1, D3).

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, saccharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

10 milliliter

Verpakkingsvorm

Flesje

Meer informatie

Geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Merk

Orthica

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen