VSM Abroflor Gel

Voor de verzorging van koude handen en voeten.

 13,12
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

VSM Abroflor Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gebruik Abroflor gel voor de verzorging van koude handen en voeten. Abroflor verzorgt en verzacht de rode, geprikkelde en branderige huid van handen en voeten. Abroflor gel is een plantaardig middel en bevat per 100 gram gel 10 gram Abrotanum extract en 88 gram Hamamelis virginiana destillaat.

Gebruiksadvies

Abroflor gel is uitsluitend bestemd voor uitwending gebruik op de intacte huid. De tube kan met behulp van de punt in de dop worden geopend. Abroflor gel op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. U kunt de handeling indien gewenst tot drie maal per dag herhalen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Zover bekend kan Abroflor gel gebruikt worden tijdens de zwangerschap en in de periode van borstvoeding, indien u zich houdt aan het gebruiksvoorschrift. Vraag bij twijfel uw arts of apotheker om advies.

Contra-indicaties

Abroflor gel mag u uitsluitend gebruiken op een intacte huid, dus niet bij open wonden. Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Abroor gel te gebruiken.

Samenstelling

Hamamelis virginiana destillaat, alcohol, Artemisia abrotanum extract, triethanolamine, carbomer, aqua, methylparaben, disodium EDTA.

Inhoud

75 gram

Meer informatie

Als de huid blootgesteld wordt aan lage temperaturen, trekken de oppervlakkige bloedvaten onder de huid samen om de warmte beter vast te kunnen houden. De huid wordt dan bleek en voelt koud aan. Bij langdurige blootstelling aan kou kan het voorkomen dat er een tegenovergestelde reactie plaatsvindt. Hierbij kleurt de huid rood tot blauwrood en kan deze geprikkeld en branderig aanvoelen. Kenmerkende plaatsen waar deze reactie kan voorkomen zijn de buitenzijde van de handen, vingers, voeten en tenen. Soms kunnen ook andere lichaamsextremiteiten, zoals neus en oren, eenzelfde reactie geven op kou. Bij koude handen en voeten is het belangrijk om warme, droge kleding te dragen die niet knelt. Vermijd het dragen van vochtige handschoenen, sokken en schoenen. Gebruik Abroflor om de rode, geprikkelde en branderige huid van handen en voeten te verzorgen en verzachten.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Beneden 25 graden, buiten bereik en zicht van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen