VSM Arniflor Eerste Hulp Gel

Voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.

* Verplichte velden

Vanaf  5,95
Aantal:

VSM Arniflor Eerste Hulp Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gebruik Arniflor Eerste hulp gel voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. De gel is niet vet, wordt gemakkelijk geabsorbeerd en droogt snel op.

Te gebruiken bij

  • Blauwverkleuring van de huid

Gebruiksadvies

De gel op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot drie maal per dag herhalen. Arniflor Eerste hulp gel mag alleen op de intacte huid worden gebruikt.

Zwangerschap / Borstvoeding

U kunt Arniflor Eerste Hulp Gel gebruiken bij zwangerschap en in de periode van borstvoeding, mits u zich houdt aan de gebruiksaanwijzing.

Samenstelling

Arniflor Eerste hulp gel bevat per 100 gram gel 10 gram Arnica montana extract en 10 gram Calendula officinalis extract. Hulpstoffen: Aqua, isopropyl alcohol, alcohol, ceteareth-20, glycerin, carbomer ammonia.

Inhoud

25 of 75 gram

Meer informatie

VSM Arniflor Eerste Hulp Gel is verkrijgbaar per 25 en 75 gram.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Arniï¬ or Eerste hulp gel buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking, beneden 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen