VSM Arniflor Eerste Hulp Zalf

Voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.

* Verplichte velden

Vanaf  5,95
Aantal:

VSM Arniflor Eerste Hulp Zalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gebruik Arniflor Eerste hulp zalf voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Arniflor Eerste hulp zalf is een plantaardig middel en bevat per 100 gram zalf 10 gram Arnica montana extract.

Gebruiksadvies

De zalf op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot drie maal per dag herhalen. Arniflor Eerste hulp zalf mag alleen op de intacte huid worden gebruikt.

Zwangerschap / Borstvoeding

U kunt Arniflor Eerste Hulp Zalf gebruiken bij zwangerschap en in de periode van borstvoeding, mits u zich houdt aan de gebruiksaanwijzing.

Samenstelling

Petrolatum, aqua, lanolin, paraffinum liquidum, alcohol, lanolin alcohol, Arnica montana extract, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, cetearyl alcohol, vegetable oil, CI 75810.

Inhoud

25 of 75 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

VSM Arniflor Eerste Hulp Zalf is verkrijgbaar per 25 en 75 gram.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Arniï¬ or Eerste hulp zalf buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking, beneden 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen