VSM Cardiflor Forte

Cardiflor Forte is een dubbel geconcentreerde crème die u kunt gebruiken bij eczeem en jeukende huidirritatie. 12,32
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

VSM Cardiflor Forte

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Cardiflor Forte kan worden toegepast bij jeukende huidirritaties, huidallergie en eczeem. De actieve ingrediënten verminderen de jeuk en helpen de huid herstellen. Cardiflor Forte is een medisch hulpmiddel. De crème ontleent zijn fysische werking aan glycerol en Cardiospermum halicacabum. Glycerol heeft een tweevoudige hydraterende werking; het verhoogt de absorptie van water vanuit de onderliggende lagen van de huid en voorkomt waterverlies van de huid aan de lucht. Cardiospermum halicacabum stabiliseert de membranen van celorganen en vermindert daardoor ontstekingsreacties in de huid.

Te gebruiken bij

 • Jeukende huidirritaties
 • Eczeem
 • Huidallergie

Productvoordelen

 • Cardiflor forte zit in een handige pompflacon en is hygiënisch in gebruik
 • Vermindert de jeuk
 • Dubbel geconcentreerd

Dosering

Cardiflor Forte is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. De crème 2 tot 3 maal daags op de huid aanbrengen en licht inmasseren. De ingesmeerde huid kan afgedekt worden om vlekken in kleding te voorkomen.

Gebruiksadvies

Cardiflor Forte is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Als de pompflacon voor de eerste keer wordt gebruikt dient u enkele keren te pompen om de lucht uit het pompsysteem te verwijderen. Indien na verloop van tijd geen verschil merkbaar is of wanneer er klachten ontstaan, doet u er goed aan uw arts/deskundige te raadplegen.

Bijwerkingen

Zie bijsluiter.

Interacties

Voor zover bekend kan Cardiflor Forte in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt.

Zwangerschap / Borstvoeding

Voor zover bekend kan Cardiflor Forte gebruikt worden tijdens de zwangerschap en in de periode van borstvoeding, indien u zich houdt aan het gebruiksvoorschrift.

Samenstelling

Glycerol (E422), Cardiospermum halicacabum, water, alcohol, octyldodecanol, PEG-20 cetostearyl alcohol, cetostearyl alcohol, carbomeer, natriumhydroxide, natrium cetylstearyl sulfaat en methylparabeen.

Inhoud

30 milliliter

Verpakkingsvorm

Doseerpompje

Meer informatie

Uw huid is in vele opzichten belangrijk en veel meer dan zomaar een omhulsel van uw lichaam. Het is één van de grootste organen van het lichaam en door het contact met de buitenwereld kwetsbaar. De huid is niet alleen gevoelig voor factoren van buitenaf maar weerspiegelt ook uw gezondheid van binnenuit. Een gezonde huid is in staat zichzelf te herstellen. Maar soms kunnen erfelijke factoren en invloeden van buiten af huidaandoeningen veroorzaken of verergeren. Als u last heeft van jeukende huidirritatie, eczeem of zonneallergie, dan kan uw huid dus wel wat hulp gebruiken. Cardiflor vermindert de jeuk en helpt de huid op natuurlijke wijze te herstellen. Verder kunnen onderstaande tips bijdragen aan een goede conditie van uw huid.

 • Vermijd zoveel mogelijk de stof(fen) waarvoor u allergisch bent. 
 • Eet gezond en drink tenminste 1,5 tot 2 liter water per dag. 
 • Gebruik niet te heet water tijdens het douchen of baden. Dit droogt de huid uit en kan jeuk veroorzaken of verergeren. 
 • Reinig de huid alleen met zeepvrije ongeparfumeerde middelen. 
 • Verzorg de droge huid met milde ongeparfumeerde vochtinbrengende middelen.
 • Laat de huid niet in contact komen met afsluitende en irriterende kleding, zoals synthetische vezels. 
 • Geestelijke en lichamelijke rust en ontspanning hebben een positieve invloed op de huid. 
 • Vermijd te grote temperatuurschommelingen, evenals extreme weersomstandigheden. 
 • Zorg voor goede ventilatie in alle ruimtes in huis. 
 • Verschoon en lucht regelmatig het bed. 
 • Geleidelijke blootstelling aan zon is gunstig. Let echter wel op het aantal zonuren en het tijdstip van de dag waarop u de huid blootstelt. 
 • Zorg voor voldoende frisse buitenlucht.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Cardiflor Forte buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen