VSM Dormiplant

VSM Dormiplant tabletten ondersteunt een goede nachtrust en helpt uitgerust wakker te worden.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

VSM Dormiplant

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dormiplant kan gebruikt worden ter bevordering van de nachtrust. Het heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie om 's ochtends uitgerust wakker te worden.* Dormiplant is een plantaardig middel op basis van een extract van Valeriana officinalis (valeriaan) en Melissa officinalis (citroenmelisse). Valeriaanwortel staat bekend om de rustgevende invloed en citroenmelisse helpt om het lichaam te ontspannen.*
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating. 

Dosering

Dormiplant is bestemd voor inname via de mond.

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: een half uur voor het slapen gaan 2 tabletten innemen.
  • Kinderen vanaf 6 jaar: voor het slapen gaan 1 tablet innemen.

U kunt de tablet het beste in zijn geheel, dus zonder te kauwen, innemen. Eventueel met behulp van een glas water. Het is raadzaam de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Gebruiksadvies

Dormiplant is bestemd voor inname via de mond. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar een half uur voor het slapen gaan 2 tabletten innemen. Kinderen vanaf 6 jaar een half uur voor het slapen gaan 1 tablet innemen. U kunt de tablet het beste in zijn geheel, dus zonder te kauwen, innemen. Eventueel met behulp van een glas water. Het is raadzaam de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Interacties

Voor zover bekend kan Dormiplant in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Voor gelijktijdig gebruik met geneesmiddelen is het advies om arts of apothekers te informeren.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg uw behandelend arts of apotheker voor gebruik tijdens zwangerschap of in de periode van borstvoeding.

Contra-indicaties

Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Dormiplant te gebruiken.

Samenstelling

Dormiplant is een plantaardig middel en bevat per tablet 160 mg Valerianae radix extract (valeriaan) en 80 mg Melissae folium sicc. extract (citroenmelisse).

Ingrediënten: valerianae radix extract, Melissae folium sicc. extract, vulstof (cellulose), gehydrogeneerde ricinusolie, verdikkingsmiddel (hydroxypropyl methylcellulose), verstevigingsmiddel (gecrosslinkt polyvinylpyrrolidon), antiklontermiddelen (silicium dioxide, talk), kleurstoffen (titaandioxide, indogokarmijn), emulgator (stearinezuur), saccharose, magnesiumstearaat, vanilline, zoetstof (natrium saccharide), simeticon, antischuimmiddelen (methylcellulose, sorbinezuur).

Inhoud

40/80 tabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

  • Verkrijgbaar per 40 of 80 tabletten.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Dormiplant buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking, beneden 30°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen