VSM Kind 0-6 Arnikind Vallen en Stoten Gel

VSM Kind 0-6 Arnikind Vallen en stoten gel is een verkoelende gel die wordt toegepast als natuurlijk EHBO middel bij kinderen die blauwe plekken, lichte schaafwondjes, zwellingen en kneuzingen oplopen tijdens het kruipen, lopen, fietsen en spelen. 9,19
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

VSM Kind 0-6 Arnikind Vallen en Stoten Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Arnikind Vallen en stoten gel is een verkoelende gel die gebruikt kan worden bij kneuzingen, blauwe plekken, zwellingen en lichte schaafwondjes. Het is een natuurlijk EHBO-middel dat calendula én arnica bevat. Arnikind is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Te gebruiken bij

  • Blauwe plekken
  • Lichte schaafwondjes
  • Zwellingen en kneuzingen

Productvoordelen

  • Natuurlijk EHBO middel
  • Werkt verkoelend
  • Voorkomt ontstekingsreacties in de huid

Dosering

De gel 2 tot 3 maal daags op de te verzorgen plekken aanbrengen en licht inmasseren. 

Gebruiksadvies

De ingesmeerde huid kan eventueel afgedekt worden, om vlekken in kleding te voorkomen. Bij klachten is het aan te raden uw arts te raadplegen. VSM Kind 0-6 Arnikind Vallen en stoten gel mag alleen op de intacte huid worden gebruikt, dus niet bij schaafwondjes waarbij een bloeding optreedt.

Bijwerkingen

VSM Kind 0-6 Arnikind Vallen en stoten gel bevat Arnica montana. Van dit bestanddeel is bekend dat het in enkele gevallen overgevoelig heidsreacties kan veroorzaken. Deze reacties kunnen zich voordoen in de vorm van een huidirritatie. De irritatie is te her kennen aan een jeukende huiduitslag die vaak met roodheid begint. Deze uitslag verdwijnt gewoonlijk als men stopt met het gebruik van VSM Kind 0-6 Arnikind Vallen en stoten gel. Indien de huiduitslag niet binnen een week na het stoppen van het gebruik over is, dient u contact met uw arts op te nemen. Voor kinderen met een dergelijke overgevoeligheid is het gebruik van dit middel af te raden.

Samenstelling

Calendula officinalis, Arnica montana, water, alcohol, carbomeer, methylpara -been, natriumhydroxide, natrium EDTA.

Bevat

Calendula officinalis, Arnica montana.

Inhoud

40 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

De gel ontleentzijn fysische werking aan  Arnica montanaextract en Calendula officinalis extract. Arnica montana extract heeft een verkoelend effect en vermindert daardoor zwellingen blauwe plekken. Calendula officinalisextract gaat de binding van microorganismen tegen en voorkomt hierdoor ontstekingsreacties in de huid. Dit stelt de huid in staat zich sneller te herstellen.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

VSM Kind 0-6 Arnikind Vallen en stoten gel buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25o C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen