VSM Kind Waterpokken spray

VSM Kind Waterpokken spray behandelt op effectieve wijze de huid bij waterpokken en is door de handige sprayflacon makkelijk aan te brengen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

 17,23
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

VSM Kind Waterpokken spray

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

VSM Kind Waterpokken spray behandelt op effectieve wijze de huid bij waterpokken en is door de handige sprayflacon makkelijk aan te brengen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. VSM Kind Waterpokken spray heeft een meervoudige werking bij waterpokken door Olive-Leaf Active™ en Algae-Active™. Deze werkzame bestanddelen zijn afkomstig van olijfbladeren en algen. VSM Kind Waterpokken spray vormt een berschermend laagje op de huid en heeft direct een verkoelend effect. Het stilt de jeuk en voorkomt vactieriële infecties van wondjes, veroorzaakt door krabben. Hierdoor helpt het littekens te voorkomen.

Te gebruiken bij

  • Waterpokken

Productvoordelen

  • Handige sprayflacon
  • Makkelijk aan te brengen
  • Direct jeukstillend
  • Verkoelend
  • Voorkomt bacteriële infecties
  • Behandelt wondjes
  • Helpt littekens te voorkomen
  • Van 0 tot 6 jaar

Dosering

2-3 keer per dag of wanneer verlichting gewenst is.

Gebruiksadvies

Goed schudden voor gebruik. Spray de vloeistof van 10-15 cm afstand op de gewenste plekken en laat het intrekken. Hierdoor hoeft u de gevoelige huid niet aan te raken. Herhaal de handeling 2-3 keer per dag of wanneer verlichting gewenst is. Voor een extra verkoelend effect kunt u voor gebruik de flacon tijdelijk in de koelkast zetten. De flacon kan ondersteboven gebruikt worden. Als de spraykop verstopt is kunt u deze schoonmaken met warm water. VSM Kind Waterpokken spray is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Voorkom contact met de ogen en slijmvliezen. Bij klachten is het aan te raden uw arts te raadplegen.

Bijwerkingen

Er zijn van VSM Kind Waterpokken spray bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing geen bijwerkingen bekend. Heeft u het vermoeden dat er bij uw kind na gebruik wel bijwerkingen zijn opgetreden, informeer dan uw arts of apotheker.

Interacties

Voor zover bekend kan VSM Kind Waterpokken spray in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Vraag bij twijfel uw arts of apotheker om advies.

Contra-indicaties

Kinderen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden VSM Kind Waterpokken spray te gebruiken.

Samenstelling

Olive-Leaf Activeâ ¢, Algae-Activeâ ¢, Aqua, coco-caprylate, glycerin, laureth-9, zinc oxide, C14-22 alcohols, C12-20 alkyl glucoside, cocoglycerides, caprylic/capric triglyceride, citric acid, bisabolol, silica, polyhydrostearic acid, isostearic acid.

Bevat

Olive-Leaf Active™ en Algae-Active™

Inhoud

30 milliliter

Verpakkingsvorm

Sprayflacon

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Donker en droog bewaren in de oorspronkelijke verpakking tussen 15 en 25ºC.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen