VSM Plantival

Bij spanningen van tijdelijke aard kunt u Plantival tabletten gebruiken. Plantival geeft rust en zorgt dat u gemakkelijker kunt ontspannen.

* Verplichte velden

Vanaf  4,95
Aantal:

VSM Plantival

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Plantival is een plantaardig middel en bevat per tablet 150 mg Valerianae radix extract (valeriaan). Plantival is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Plantival ontspant in tijden van stress en spanningen en bevordert het concentratievermogen. Hierdoor kunt u op een prettige en rustige manier een goede prestatie neer blijven zetten of een hulpmiddel hebben in een moeilijke periode.

Te gebruiken bij

  • Stress
  • Spanning
  • Bevordering van het concentratievermogen

Dosering

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 

1 maal daags 1-2 tabletten met water innemen en heel doorslikken.

  • Kinderen van 6 tot 12 jaar: 

1 maal daags 1 tablet met water innemen en heel doorslikken.

Contra-indicaties

Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Plantival te gebruiken.

Combinatie met voeding

Plantival kan onafhankelijk van de maaltijd worden ingenomen, ook voor het slapen gaan.

Samenstelling

Per tablet bevat Plantival 150 mg Valerianae radix extract. Andere ingrediënten zijn: vulstof (cellulose), verdikkingsmiddel (hydroxypropyl methylcellulose), PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, gecrosslinkt natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddelen (silicium dioxide, stearinezuur, talk) kleurstoffen (titaandioxide, indigokarmijn, chinolinegeel), magnesium stearaat, vanilline, natrium saccharide, antischuimmiddel (dimethylpolysiloxaan emulsie).

Inhoud

40/80 tabletten

Meer informatie

  • Verkrijgbaar per 40 of 80 tabletten.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. 
  • Net als iedereen, kent u wel van die tijden waarin net wat meer van uzelf gevraagd wordt en waarin u spanning en stress in uw lijft voelt. Dit kan gepaard gaan met geestelijke druk en innerlijke onrust. Bijvoorbeeld tijdens examens, bij plankenkoorts, drukke werkzaamheden of bij situaties waar u tegen opziet. Deze periodes van spanning en stress zijn gelukkig vaak van tijdelijke aard en de reden ervan is meestal goed aan te wijzen. Toch kunnen ze u soms uit balans brengen en invloed hebben op het vertrouwen in uzelf. Plantival is een natuurlijke rustgever op basis van valeriaan die u in deze tijden van spanning en stress kan helpen te ontspannen en de concentratie verbetert. Hierdoor kunt u op een prettige en rustige manier een goede prestatie neer blijven zetten of een hulpmiddel hebben in een moeilijke periode.

Merk

VSM

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen