Medisana Warmteonderdeken HDP

Met de elektrische onderdeken HDP van Medisana kunt u het gehele lichaam zacht verwarmen en ontspannen.

 59,90
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Medisana Warmteonderdeken HDP

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct van Leef.nl.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Met de elektrische onderdeken HDP van Medisana kunt u het gehele lichaam zacht verwarmen en ontspannen. De behandeling stimuleert de bloedcirculatie in verharde spieren en bevordert het welzijn na een vermoeiende dag. De elektrische onderdeken houdt het bed op een aangename temperatuur, zodat u ontspannen en snel in slaap valt. De elektrische onderdeken beschikt over een elektrische temperatuurcontrole die de temperatuur regelt overeenkomstig de geselecteerde stand van de schakelaar.

Productvoordelen

  • APS-technologie – actief veiligheidssysteem, optische en akoestische temperatuurcontrole
  • Automatische uitschakeling na 120 minuten
  • 4 temperatuurniveaus
  • Aangenaam zachte hoes
  • Passend voor matrassen van 200 x 90-100 cm
  • Wasbaar dankzij afneembare temperatuurregelaar
  • Krachtige 100 watt turboverwarming
  • Flexibele verwarmingsdraden en matrix-sensorsysteem voor gelijkmatige warmteverdeling
  • Ergonomische controller met tweezijdige LED-temperatuurweergave voor rechts- en linkshandigen

Gebruiksadvies

Spreid de elektrische onderdeken gelijkmatig uit over het matras en voorzie deze van een bedovertrek. Controleer regelmatig of de onderdeken glad ligt en geen vouwen vertoont en door het gebruik niet in elkaar schuift. De onderdeken mag alleen worden gebruikt, wanneer deze glad ligt en uitgespreid is.

Let erop dat de verbindingskabel van de schakelbediening met de stekker aan hetwarmteonderbed verbonden ist. Steek de netstekker in de wandcontactdoos en schuif de schuifschakelaar van positie 0 naar positie 1. en voelt u duidelijk de verwarming van het onderbed. Schuif, wanneer u de temperatuur wilt verhogen, de schuifregelaar verder naar de volgende positie 2 of 3resp. naar de maximale warmtestand positie 4. Schuif, wanneer u het gevoel heeft dat het te sterk is verwarmd, de regelaar terug naar de positie 3, 2of 1. Na korte tijd koelt het voelbaar af. Schuif de regelaar naar de positie 0 om het instrument uit te schakelen. De bedrijfsindicator stopt met branden en geeft aan dat het instrument uitgeschakeld is. Haal vervolgens de netstekker uit de wandcontactdoos. Zet de schuifregelaar op de stand 1 als u het toestel in het continubedrijf wilt gebruiken. Na ca. 120 minuten continubedrijf wordt het onderbed automatisch uitgeschakeld. Schuif de schuifschakelaar in de positie 0 en vervolgens in de gewenste warmtestand, om het instrument weer in te schakelen. Koppel de netstekker los van de wandcontactdoos, wanneer u het onderbed niet meer gebruikt.

Merk

Medisana

Hoe te bewaren

Schoon en droog bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen