Bonusan Wilde Oregano Olie

Bonusan Wilde Oregano Olie is een kruid dat rijk is aan het fenol carvacrol dat zich kenmerkt door een pittige bittere smaak met een lichte warmte-sensatie.

 26,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Bonusan Wilde Oregano Olie

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Wilde oregano (Origanum vulgare), verwarrend genoeg ook wel “wilde marjolein” genoemd, is een kruid dat rijk is aan het fenol carvacrol dat zich kenmerkt door een pittige bittere smaak met een lichte warmte-sensatie. Dit in tegenstelling tot Origanum majorana of “echte marjolein” dat ook wel zoete oregano wordt genoemd en veel in de keuken wordt gebruikt, maar minder rijk is aan waardevolle substanties. De etherische olie van de wilde oreganovariëteiten bestaat vooral uit carvacrol gevolgd door zijn precursors p-cymeen en gammaterpineen. De belangrijkste inhoudsstof, carvacrol wordt (in synthetische vorm) al meer dan vijftig jaar gebruikt om instrumentaria en werkoppervlakken te desinfecteren. Reeds in het oude Egypte was het gebruik van oregano om voeding te conserveren en wonden te reinigen bekend. 

Wilde oregano olie is gestandaardiseerd op minimaal 70% carvacrol en een laag thymolgehalte (maximaal 0,5%). Thymol. Thymol is bij veel toepassingen minder werkzaam dan carvacrol en kan (in tegenstelling tot carvacrol) irriterend werken op de huid.

Productvoordelen

  • Ondersteunt de darmgezondheid
  • Ondersteunt de spijsvertering
  • Bevat minimaal 62% carvacrol

Gebruiksadvies

Dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Samenstelling

Ingrediënten
Maltitol (E965), thijmextract, citroenzuur (E330), natriumcitraat dihydraat (E331), natriumbenzoaat (211), kaliumsorbaat (E202), water. Het extract bevat glycerol (E422) en alcohol (1,7 g / 100 ml siroop).

Hulpstoffen
Vulstof (virgine olijfolie), capsulewand (gelatine, glycerine, water).

Samenstelling

Bevat per capsule
Wilde oregano olie (gestandaardiseerd op minimaal 70% carvacrol, maximaal 0,5% thymol)  28 mg
   - waarvan carvacrol 17,5 mg

Bevat geen

GGO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

60 softgel capsules

Meer informatie


Waarschuwing

  • Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of het geven van borstvoeding. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.
  • Overmatige inname kan laxerende invloed hebben.
  • Niet speciaal bestemd voor diabetici. Elke ml van de siroop bevat 1,1 gram maltitol hetgeen overeenkomt met een calorische waarde van 10,6 Kj (2,5 kCal) per ml.

Merk

Bonusan

Hoe te bewaren

Bewaren bij kamertemperatuur. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen