EndWarts

EndWarts is een nieuwe, unieke wrattenbehandeling voor kinderen en volwassenen.

 19,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

EndWarts

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

EndWarts is een nieuwe, unieke wrattenbehandeling voor kinderen en volwassenen. Onderzoek toont aan dat bij 92% van de gebruikers wratten blijvend verdwijnen zonder littekens achter te laten*. Het actieve bestanddeel van EndWarts, mierenzuur, droogt de wrat in tot de kern. Slechts één keer per week aanstippen is voldoende en pijnloos, mits correct gebruikt. Kinderen hebben vaak niet meer dan 2 tot 3 behandelingen nodig. Voor volwassenen ligt dit tussen de 5 en 15 behandelingen, dit is o.a. afhankelijk van de locatie van de wrat en hoe lang de wrat er al zit. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing. Tijdens één behandeling kunnen meerdere wratten tegelijkertijd behandeld worden.

* Aangetoond middels studies op de actieve bestanddelen. EndWarts is een Medisch Hulpmiddel klasse IIb. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Te gebruiken bij

  • Wratten

Dosering

Behandel de wrat steeds eens per week tot de wrat is verdwenen. Na 4-5 behandelingen kunt u, als het er goed uitziet, om de vijf dagen behandelen.

Bijwerkingen

In sommige gevallen kan gevoeligheid, pijn of roodheid optreden, of kan een wondje ontstaan. Dit is vaak het gevolg van een te hoge dosering of van het gebruik van pleisters. Als er bijwerkingen optreden, onderbreek de behandeling dan gedurende een aantal weken om de huid rust te gunnen. Als u het middel morst of te veel gebruikt, kan de bovenste huidlaag verschrompelen en kunnen er blaren ontstaan. Eventuele effecten op de huid genezen doorgaans binnen enkele weken. Zo nu en dan kan er bij aanbrengen een prikkend/pijnlijk gevoel optreden. Als het onaangenaam aanvoelt, breng dan koud water aan en het onaangename gevoel verdwijnt.

Zwangerschap / Borstvoeding

Er zijn geen bekende risico's ten aanzien van zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Contra-indicaties

Gebruik EndWarts niet:

  • als de behandelde wrat gevoelig wordt, bloedt of als de huid geïrriteerd raakt of er zweren ontstaan. Behandel een gevoelige wrat nooit met meer wrattenmiddel. Onderbreek de behandeling gedurende een aantal weken om de huid rust te gunnen.
  • in combinatie met andere methoden om wratten te verwijderen.

Mensen met diabetes mogen EndWarts alleen gebruiken op gezonde huid (onbeschadigd en niet door diabetes aangetast) en moeten extra voorzichtig zijn. Bij problemen altijd uw arts/verpleegkundige of diabetespedicure raadplegen.

Samenstelling

Mierenzuur, water, glycerol, citroenolie.

Inhoud

5 ml vloeistof en 10 wattenstaafjes

Verpakkingsvorm

Flesje

Productvorm

Vloeistof, Wattenstaafje

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen