XL-S Medical Max

XL-S Medical Max ter voorkoming van gewichtstoename.

 92,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

XL-S Medical Max

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De nieuwe XL-S Medical Max Strength helpt u sneller uw gewicht te beheersen. Het vermindert de calorieopname uit alle belangrijke voedingstoffen: koolhydraten, suiker en vet. De tabletten zijn gemakkelijk mee te nemen in het bijgesloten pillendoosje en overal te gebruiken.

Te gebruiken bij

  • De Behandeling en preventie van overgewicht & algemene gewichtsbeheersing.

Productvoordelen

  • XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker en vet.
  • Het natuurlijk complex Clavitanol in XL-S Medical Max Strength remt de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën en beperkt de absorptie.
  • Verlies met XL-S Medical Max Strength tot 5x meer centimeters in uw taille.
  • XL-S Medical Max Strength zorgt het voor een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor het verlangen naar voeding afneemt.
  • XL-S Medical Max Strength is wetenschappelijk bewezen, wordt goed verdragen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, zout of conserveermiddelen.

Gebruiksadvies

Neem tweemaal daags twee tabletten 30 minuten VOOR de belangrijkste hoofdmaaltijden. Dit zijn de maaltijden waar u de meeste koolhydraten, suikers en vetten binnenkrijgt, in de meeste gevallen zal dit de lunch en de avondmaaltijd zijn.

Samenstelling

Clavitanol, een plantaardig gepantenteerd complex, microkristallijne cellulose, hydorxypropylmethylcellulose (HPMC0, tricalciumfosfaat, magnesiumstearaat.

Inhoud

120 stuks

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

De nieuwe XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit belangrijke voedingsstoffen: koolhydraten, suiker en vet. Het product bevat de werkzame stof Clavitanol, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt.
Dit resulteert in een verminderde opname van calorieën, waardoor u meer afvalt dan met alleen een gebalanceerd voedingspatroon en lichaamsbeweging. Bovendien zorgt het voor een lagere bloedsuikerspiegel, waardoor het verlangen naar voeding afneemt en de bloedsuikerspiegel stabieler blijft.

 

  • Gebruik niet meer dan 4 tabletten per dag.
  • U kunt XL-S Medical Max Strength een maand of langer gebruiken, afhankelijk van uw streefgewicht.
  • Voor een optimale werking wordt geadviseerd om minimaal 2 liter water per dag te drinken.

 

Merk

XL-S Medical

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen