Jippie´s Zelfklevende Combihaak

Jippie´s Zelfklevende Combihaak. Het grote voordeel is dat deze geplakt kan worden.

 4,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Jippie´s Zelfklevende Combihaak

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De combihaak wordt veel gebruikt voor het beveiligen van kastjes. Het grote voordeel is dat deze geplakt kan worden. Zo hoeft er niet in uw (design)keuken geboord te worden. De combihaak kan d.m.v. zelfklevende tape in kastjes worden geplakt. Het is niet leuk om in uw nieuwe keuken te boren, maar soms is het noodzakelijk. Afhankelijk van de ondergrond kunt u deze haak eventueel met schroeven bevestigen.

Gebruiksadvies

  • De ondergrond dient schoon en vetvrij te zijn. Houd de vanger op de gewenste plaats in de lade of kast. Markeer met een potlood deze plek. Let op dat de opening niet te groot wordt.
  • Verwijder de schutlaag van de tape en bevestig de vanger op de gemarkeerde plaats.
  • Bevestig nu de haak op de plaats waar deze precies achter de vanger blijft haken op de lade of kastdeur. Een volwassene moet het slotje kunnen openen.
  • Markeer deze positie met potlood.
  • Verwijder de schutlaag van de tape en bevestig de haak op de gemarkeerde plaats.
  • Druk stevig aan en laat de tape 24 uur met rust voor optimale kleefkracht.
  • Er zijn 2 hulpstukjes voor de vanger en de haak bijgeleverd. Gebruik deze indien nodig. De gehoekte vanger kunt u gebruiken wanneer de lade of kast geen binnenframe heeft waarop u de vanger of haak kunt bevestigen.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Geschikt voor kastdeurtjes en laadjes.
  • Montage: lijmen en schroeven.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen