Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Betadine (1)
  2. Herome (4)
  3. Service Apotheek (1)
  4. Sterillium (1)
  5. Hypogeen (0)
Hoofdbestanddeel
  1. Lees de bijsluiter voor de exacte samenstelling (1)

Desinfecterende zeep en gel

Kans op besmetting verkleinen

Veel virussen en bacteriën kunnen gemakkelijk van mens op mens worden overgedragen via de handen. Ongemerkt raakt iedereen enkele tientallen keren per uur zijn of haar gezicht aan. Hierdoor kan een besmetting van de handen via de neus of de mond binnendringen. Regelmatig handen wasen of desinfecteren is daarom één van de meest effectieve manieren om de kans op besmetting te verkleinen.

8 ProductenDesinfecterende gel en zeep

Wie griep en verkoudheid op een afstand wil houden doet er goed aan regelmatig de handen te wassen. Wanneer er geen water in de buurt is, zijn de desinfecterende gels en lotions een uitkomst. Ook heel fijn wanneer u met vakantie, op reis of er is een andere reden waarom uw handen gedesinfecteerd moeten worden. De gels en lotions zijn huidvriendelijk en ideaal wanneer er geen water en zeep voorhanden is. U hoeft maar een kleine hoeveelheid te gebruiken om daarmee uw handen met een wasbeweging te reinigen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen