Roter Noscapect 15mg

Roter Noscapect tegen droge hoest en prikkelhoest.


 7,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Roter Noscapect 15mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Roter Noscapect wordt gebruikt bij droge hoest en prikkelhoest, het vermindert de hoestprikkel. Roter Noscapect bevat noscapine, dat is een hoestprikkeldempende stof.

Te gebruiken bij

  • Prikkelhoest
  • Droge hoest

Productvoordelen

  • Eenvoudig in het gebruik.

Dosering

Volwassenen:

  • 3 tot 4 keer per dag 1 of 2 tabletten

Kinderen van 6 jaar en ouder:

  • 3 tot 4 keer per dag 1 tablet

Kinderen beneden 6 jaar: 

  • alleen op voorschrift van de arts

Gebruiksadvies

Verspreid de momenten waarop u Roter Noscapect inneemt zo gelijkmatig mogelijk over de dag en in ieder geval met tussenpozen van tenminste 4 uur. De dragees in hun geheel doorslikken, desnoods met wat water. Niet stukbijten, omdat anders de bittere smaak van het geneesmiddel vrijkomt.

Bijwerkingen

Zie bijsluiter.

Interacties

Noscapine kan het effect versterken van de bloedverdunner warfarin en mogelijk ook van de bloedverdunners fenprocoumon of acenocoumarol.

Zwangerschap / Borstvoeding

Er zijn geen schadelijke effecten tijdens de zwangerschap bekend. Noscapine gaat in geringe mate over in de borstvoeding. Noscapine kan tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding zonder bezwaar kortdurend worden gebruikt.

Samenstelling

Noscapinehydrochloride, lactosemonohydraat, maïszetmeel, talk, magnesiumstearaat, saccharose, natriumdiwaterstoffosfaat, dinatriumwaterstoffosfaat, colloïdaal siliciumoxide, calciumcarbonaat (licht), carboxymethylcellulose-natrium, polyethyleenglycol 6000, natriumdocusaat, methylparahydroxybenzoaat, glucosestroop, polyvidon, cera alba, schellak,carnaubawas, indigocarmijn (E132) en titaandioxide (E171) natriumbenzoaat (E211).

Beïnvloedt rijvaardigheid

Mocht u last krijgen van lichte sufheid of duizeligheid na het gebruik van Roter Noscapect dan wordt u afgeraden om een motorrijtuig te besturen.

Inhoud

20 tabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

Gebruik Roter Noscapect niet:

  • als u allergisch (overgevoelig) bent voor noscapinehydrochloride of voor één van de andere bestanddelen van Roter Noscapect
  • bij hoest waarbij slijm wordt opgehoest

De aangegeven dosering niet overschrijden. Indien uw klachten aanhouden, verergeren of terugkeren, doet u er goed aan uw arts te raadplegen

Merk

Roter

Sterkte

15 mg

Hoe te bewaren

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25° C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen