Inhalatiemiddelen

Vrijer ademen

Tegen griep en verkoudheid bestaat geen medicijn. De symptomen kunnen wel bestreden worden. Het stomen met inhalatiecapsules of inhalatiezalf geeft verlichting voor de luchtwegen en helpt u om vrijer te ademen.

Gebruik bij baby's en peuters geen producten met menthol of eucalyptus. Deze middelen kunnen benauwdheid veroorzaken. De inhalatiezalven van Luuf zijn wel geschikt bij jonge kinderen.

9 ProductenVerkoudheid voorkomen?

Een virusbesmetting in de luchtwegen is de oorzaak van een verkoudheid. Helaas is dat niet te voorkomen. Vooral wanneer u kleine kinderen heeft die op de kinderopvang of op school zitten, is er meestal helemaal geen ontkomen aan. Er zijn we een aantal maatregelen die u kunt nemen om uw weerstand te verhogen. Was bijvoorbeeld uw handen regelmatig en goed, zorg voor voldoende nachtrust en een goede voeding met voldoende vitaminen. Verder kunt u dingen in huis die regelmatig worden gebruikt, zoals speelgoed en deurklinken extra vaak goed schoonmaken. Bent u toch verkouden? Wij hebben een compleet assortiment producten waarmee u de symptomen kunt onderdrukken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen