Neusdruppels en -sprays

Advies bij een verstopte neus

Met een ontzwellende neusspray of –druppels, meestal met xylometazoline, bent u zo van uw verstopte neus af. Het is verkrijgbaar in een volwassen en een kinderdosering. Gebruik dit middel niet langer dan een week achtereen. Voor kinderen onder de 2 jaar, of als veilig alternatief, kan een zoutoplossing in druppel of sprayvorm gebruikt worden. Het verdunt het taaie slijm in de neus, waardoor het weg kan worden gesnoten.

17 Producten


  1. 1
  2. 2

Oorzaken van een plotseling verstopte neus

Een verstopte neus wordt meestal veroorzaakt door een verkoudheid. Het verkoudheidsvirus veroorzaakt in 95% van de gevallen een verstopte neus. Gelukkig is het na een week meestal weer over. Kinderen kunnen soms een vreemd voorwerp in hun neus hebben, bijvoorbeeld een kraaltje. Wanneer een verstopte neus chronisch is of steeds opnieuw terugkeert dan kan het zijn dat u overgevoelig bent voor pollen, allergische bent voor huisstofmijt of een allergie heeft voor een kat of een hond. De producten van Leef.nl helpen de gezwollen slijmvliezen slinken zodat u snel weer van uw verstopte neus af bent.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen