Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Kleenex (1)
  2. Otrivin (1)
  3. Rhino Horn (1)

Neusreiniger

Bij verstopte neus

Om de neus te reinigen zijn er speciale producten in de handel. Er zijn neusdouches en neusspoelers die met zoutoplossing kunnen worden gevuld wanneer u met een grote hoeveelheid wilt spoelen. Zoutoplossing is ook verkrijgbaar in minim verpakking voor de reiniging van het neusje van uw baby.

 

3 Producten
Terug naar boven

Verstopte neus weer open

Wanneer het slijmvlies in de neus geïnfecteerd raakt, verwijden de bloedvaatjes zich. Het gevolg is een verstopte neus. Heel erg vervelend, want met een verstopte neus lukt het niet om goed in te ademen door de neus. Natuurlijk kunt u dan nog wel door de keel ademen, maar dan wordt de lucht niet verwarmt en gereinigd voordat het de longen in gaat. U kunt de klachten verlichten door te spoelen, sprayen of druppelen met een zoutoplossing. Het taaie slijm wordt hierdoor verdund, waardoor u het weg kunt snuiten. Ook stomen boven een komt heet water, met een doek over het hoofd wil wel helpen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen