Winkelen per

Selectie verfijnen

Leeftijd
  1. 4-12 jaar (1)
  2. 12-18 jaar (1)
Merk
  1. Isla Moos (1)

Winkelen per

Heesheid

Advies bij heesheid

Bij heesheid is het belangrijk de keel niet verder te irriteren. Producten tegen heesheid leggen een beschermend laagje over de slijmvliezen in de mond- en keelholte, Zo kunnen de geïrriteerde slijmvliezen sneller genezen.

1 product
Terug naar boven

Heesheid

Iedereen kent het wel, heesheid. Praten kost enorm veel moeite en lukt bijna niet meer. Soms kunt u uw stem helemaal niet meer gebruiken en dat vaak meerdere dagen. Bij heesheid is het belangrijk dat de keel zo min mogelijk belast wordt. Niet proberen te praten dus. Er zijn producten die een beschermend laagje over het slijmvlies leggen. We onderscheiden twee soorten heesheid, de hypertone en hypotone. Bij de hypertone heesheid krijgt lucht teveel weerstand in de stemspleet. Men probeert dan harder te gaan praten waarbij de stembanden met een klap dichtslaan. We spreken van een hypotone heesheid als de stemspleet ten gevolge van spierslapte niet volledig is gesloten, waardoor de stem zwak wordt. Wanneer heesheid langer duurt moet men dit laten onderzoeken door de arts.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen