Keelpijn

Advies bij keelpijn

Ontlast uw keel (vermijd roken, schreeuwen en te veel praten), drink voldoende, verzacht de keel met zuigtabletten of een verzachtende siroop, gorgel met zout water (1 afgestreken theelepel zout op 1 glas water 4x per dag 20-30 ml.). Tegen de pijn kunt u eventueel een pijnstiller nemen, zoals paracetamol.

7 Productenkeelpijn

Heeft u pijn bij het slikken en voelt dat alsof er scheermesjes achter op uw tong liggen? Keelpijn is een heel vervelende kwaal. Vaak kunt u moeilijk praten en ook eten is vervelend dus u wilt snel van uw keelpijn af. Gelukkig gaat het meestal binnen een week vanzelf weer over. U hoeft er ook niet voor naar uw huisarts. Gelukkig zijn wel een aantal dingen die u zelf kunt doen. Neem bij beginnende keelpijn meteen maatregelen, dan is het effect het grootst. Blijf uit rokerige ruimtes weg en gebruik uw stem zo min mogelijk. Koude dranken verzachten de pijn in uw keel. U kunt ook een waterijsje nemen. Gebruik speciale zuigtabletten of drop om het nare gevoel weg te nemen. Ook een verzachtende siroop, zoals thijmsiroop, is met name bij kinderen prettig.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen