Koorts

Advies bij koorts

Drink voldoende, kleed u niet te warm zodat het lichaam de warmte goed kwijt kan. Het is niet nodig de koorts te verlagen maar als u zich daarnaast ziek voelt kunt u paracetamol innemen tegen de pijn. Meet eenmaal per dag uw temperatuur met een koortsthermometer.

18 Producten


  1. 1
  2. 2

Koorts bij griep

Ieder jaar weer worden vele duizenden mensen geveld door de griep. Dit gaat vaak gepaard met hoge koorts, spierpijn, algemene malaise, een fikse snotneus en een zere keel. De beste remedie is onder de wol kruipen en de griep uitzieken. Voor het onderdrukken van de symptomen, bijvoorbeeld pijn bij koorts, kunnen paracetamol, neusspray en zuigtabletten worden gebruikt. Deze middelen zorgen er niet voor dat u sneller van uw griep af bent, maar u voelt zich er wel minder ziek door. U kunt uw temperatuur meten met een koortsthermometer. In ons assortiment vindt u diverse varianten. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen