Verstopte luchtwegen

Vrijer ademen

Het stomen met inhalatiezalf of inhalatiecapsules geeft verlichting voor de luchtwegen zodat u weer vrijer kunt ademen. Ook met behulp van neusstrips kunt u weer vrijer ademen.

Gebruik bij baby's en jonge kinderen liever geen sterk geurend stoffen als menthol en eucalyptus. Dit kan vernauwing van de luchtwegen veroorzaken. Voor kinderen zijn producten met een mildere geur, zoals Luuf, geschikt. Voor het veilig inhaleren zonder kans op brandwonden kan een speciale stoominhalator worden gebruikt.

9 ProductenVrijer kunnen ademen

Verkoudheid is helaas meestal niet te voorkomen. Zeker wanneer u kleine kinderen heeft die op de kinderopvang of op school zitten, dan is er vaak helemaal geen ontkomen aan. Er zijn we een aantal effectieve maatregelen die u kunt nemen om uw weerstand te verhogen. Was bijvoorbeeld uw handen regelmatig, gebruik hier desnoods een desinfecterende gel voor. Zorg voor voldoende nachtrust en een goede voeding met voldoende vitaminen. Verder kunt u dingen in huis die regelmatig worden gebruikt, zoals speelgoed en deurklinken extra vaak goed schoonmaken. Bent u toch verkouden, dat kunt u met onze producten de symptomen bestrijden. Bijvoorbeeld vrijer ademen met behulp van een inhalatiezalf of een inhaler.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen