Verstopte neus

Hoe een verstopte neus te verhelpen?

Met neusspray of –druppels die uw neusslijmvlies laten slinken, meestal met xylometazoline, kunt u weer vrij ademen. Gebruik deze middelen maximaal 7 dagen achter elkaar. Voor kinderen vanaf 2 jaar is xylometazoline in kinderdosering verkrijgbaar. Ook kunt u met een zoutoplossing, verkrijgbaar in druppel of sprayvorm, het taaie slijm in de neus verdunnen, waardoor het weg kan worden gesnoten. Dit mag ook worden gebruikt door kinderen onder de 2 jaar.

26 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verstopte neus weer open

Wanneer het slijmvlies in de neus geïnfecteerd raakt, bijvoorbeeld bij een verkoudheid, verwijden de bloedvaatjes zich. Dit verstopt de neus. Een verstopte neus is heel erg vervelend, want het lukt u dan niet om goed in te ademen door de neus. U kunt natuurlijk nog wel door de keel ademen, maar dan wordt de lucht niet verwarmd en gereinigd voordat het de longen in gaat. Een verstopte neus door een verkoudheid is in de regel na een week weer over. U kunt de klachten verlichten door te sprayen of druppelen met een zoutoplossing. Het taaie slijm wordt hierdoor verdund, waardoor u het weg kunt snuiten. Ook stomen boven een komt heet water, met een doek over het hoofd wil wel helpen. In ons assortiment vindt u ook producten voor de verstopte neus van baby's.  

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen