Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Herome (1)

Voorkomen besmetting

Desinfecteren van de handen

Was regelmatig uw handen liefst met desinfecterende zeep; in ieder geval na het toiletbezoek, bij thuiskomst, voor het eten en na contact met grote groepen mensen. Ook door extra goed schoon te maken, vooral op kranen, deurklinken, telefoon, lichtknoppen, trapleuning en toetsenbord, verkleint u de kans op besmetting. Raak uw gezicht zo min mogelijk aan. In Nederland is het ongebruikelijk om mondkapjes te dragen.

1 product
Terug naar boven

Desinfecterende gel en zeep

Wie de kans op griep en verkoudheid zo klein mogelijk wil maken doet er goed aan regelmatig de handen te wassen. Na het toilet, voor de bereiding van eten en zeker wanneer er een verkoudheid heerst ook regelmatig tussendoor. Wanneer er geen water in de buurt is, zijn desinfecterende gels en lotions een goed alternatief. De gels zijn ook heel fijn wanneer u met vakantie bent, op reis of er is een andere reden waarom uw handen regelmatig wilt desinfecteren. De gels en lotions zijn huidvriendelijk, verfrissend en ideaal wanneer er geen water en zeep voorhanden is. U hoeft maar een kleine hoeveelheid te gebruiken, ongeveer een knikker, om daarmee uw handen met een wasbeweging te reinigen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen