Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. VSM (1)
  2. A.Vogel (1)
Merk
  1. VSM (1)
  2. A.Vogel (1)

Weerstand

Zorg voor een goede afweer

Uw immuunsysteem speelt een belangrijke rol bij de afweer tegen infecties. Door gezond te eten en voldoende te slapen functioneert uw immuunsysteem beter. Diverse voedingssupplementen ondersteunen de werking van het immuunsysteem.

2 Producten
Terug naar boven

Weerstand verbeteren

Met een goede weerstand verkleint u de kans op griep of verkoudheid. Daarvoor is nodig: voldoende rust, goede voeding met vitaminen en zeer regelmatig reinigen van uw handen. Leef.nl heeft producten die helpen de weerstand te verhogen zoals Echinacea. Bijvoorbeeld de Echinaforce Forte van Vogel, een krachtige combinatie die dagelijks uw immuunsysteem ondersteunt. Echinacea helpt u te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast helpt het sneller te herstellen na ziekte. U kunt kiezen uit kauwtabletten, maar er is ook een neusspray en een lippenbalsem. Een voedingssupplement kan, wanneer de voeding niet optimaal is, ook worden gebruikt. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen