SAN Digitale Koortsthermometer

Met de digitale koortsthermometer van Samenwerkende Apothekers kun je snel en nauwkeurig de lichaamstemperatuur opmeten. Bij een lichaamstemperatuur van 38°C of hoger spreken we van koorts. De koortsthermometer is waterdicht en werkt op een (1,55V) batterij. De koortsthermometer geeft een piepsignaal aan wanneer de lichaamstemperatuur is gemeten.

 8,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

SAN Digitale Koortsthermometer

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Met de digitale koortsthermometer van Samenwerkende Apothekers kun je snel en nauwkeurig de lichaamstemperatuur opmeten.

Productvoordelen

  • Digitaal 
  • Waterdicht 
  • Piepsignaal wanneer meting klaar is

Gebruiksadvies

De digitale koortsthermometer kun je onder de oksel, onder de tong of in de anus gebruiken. De meest betrouwbare plaats om de koorts te meten is in de anus (rectaal). Als je de temperatuur namelijk onder de tong of onder de oksel opneemt, geeft de temperatuur een iets lagere waarde aan. Bij meting onder de oksel ongeveer 1°C lager en bij meting onder de tong ongeveer 0,5°C lager.

Merk

Samenwerkende Apothekers

Hoe te bewaren

Bewaren op een droge plek tussen de 15 en 25 graden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen