Hoest

Advies bij de keuze van een middel tegen hoest

Het hangt af van de soort hoest welk middel geschikt is. Bij een kriebelhoest kunt u een hoestprikkelonderdrukkend middel gebruiken met noscapine. Voor een vastzittende hoest zijn er slijmoplossende middelen te koop met als werkzame stoffen  broomhexine en acetylcysteïne. Bij een gewone slijmhoest verzacht u de keel met tijmstroop. Ook verzachtende keelzuigtabletten kunnen verlichting geven.

Kinderen: niet alle hoestmiddelen zijn geschikt voor kinderen. Maak gebruik van het leeftijdsfilter om hoestmiddelen te selecteren die passen bij de leeftijd van uw kind(eren).

32 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Advies bij hoest

De ene hoest is de andere niet. Hoest iemand slijm op, dan heeft hij/zij een vastzittende hoest. Een slijmoplossend product kan het slijm losmaken. Bij een droge- of kriebelhoest hoest wordt geen slijm opgehoest. Droge hoest kan de keel en luchtwegen irriteren, waardoor de hoest in stand gehouden wordt. In dit geval kan een hoestprikkeldempend product de hoest verminderen. Bij vastzittend slijm kunnen hoestsiroop of bruistabletten de klachten verminderen. Voor kinderen zijn er speciale kindvriendelijke producten tegen hoest.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen