A. Vogel Hoestspray Bij Vastzittende Hoest

Verdunt het vastzittende slijm waardoor het gemakkelijker kan worden opgehoest.

 10,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Hoestspray Bij Vastzittende Hoest

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Hoestspray is een medisch hulpmiddel dat snel en effectief helpt bij vastzittende hoest. De spray verdunt het vastzittende slijm waardoor het gemakkelijker kan worden opgehoest. A.Vogel Hoestspray bevat een krachtige combinatie van ingrediënten en is 100% natuurlijk. De spray is gemakke­lijk in gebruik en overal mee naartoe te nemen. Praktisch voor onderweg, op je werk of op je nachtkastje. De 30ml flacon is goed voor 150x sprayen.

Productvoordelen

 • Werkt hoeststillend en verzachtend
 • Maakt vastzittend slijm los
 • Vergemakkelijkt het ophoesten van slijm
 • Helpt snel en effectief
 • Handig in gebruik
 • Makkelijk mee te nemen
 • Geeft geen gewenning, maakt niet suf
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Geconcentreerde formule 

Dosering

Volwassenen: 6x daags driemaal sprayen. Naar behoefte over de dag verspreiden.

Kinderen van 3 tot 12 jaar: 6x daags een- tot tweemaal sprayen. Gebruik door kinderen onder toezicht van volwassenen.

De aangegeven dosering niet overschrijden. 

Gebruiksadvies

Schudden voor gebruik.
 1. Plaats de plastic doseerspray op het flesje en draai deze tot de doseerspray horizontaal staat. Plaats het uiteinde van de doseerspray (de spuitmond) achter in uw mond/keelholte. Duw de bovenkant van de doseerspray naar beneden en spuit de benodigde hoeveelheid in de mond/keelholte. Niet ademen terwijl u spuit. Houd het flesje hierbij rechtop.
 2. Drink niet gedurende 5 minuten na gebruik om een goede hechting van het filmlaagje tot stand te brengen.
 3. Na het gebruik de plastic doseerspray naar beneden draaien in verticale richting. Als u de spray gedurende langere tijd niet gebruikt of tijdelijk op wilt bergen, spoel dan het uiteinde van de doseerspray af met lauw­warm water.
 4. En sluit de spraykop af met het afdekdopje om lekken te voorkomen.

Interacties

U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel over­leg te plegen met uw (huis)arts of apotheker.

Zwangerschap / Borstvoeding

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Hoestspray uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Contra-indicaties

Overgevoeligheid voor een van de componenten. A.Vogel Hoestspray mag niet gebruikt worden door babyâ s en peuters jonger dan 3 jaar.

Samenstelling

Aqua, Mel, Thymus Vulgaris Herba Extract, Glycyrrhiza Glabra, Hedera Helix Extract, Sucrose Laurate, Stevioside, Potassium Sorbate, Mentha Piperita Oil.A.Vogel hoestspray is een natuurproduct. Door weers­invloeden en oogstmoment kunnen de smaak en kleur enigszins variëren.

Bevat zoethout en honing. Honing bevat van nature suikers. Per dosering (3x sprayen): koolhydraten 0,5 g, waarvan suikers 0,5 g. Energie 9,0 kJ / 2,1 kcal. Suikerpatiënten dienen hiermee rekening te houden. 

Inhoud

30 milliliter

Meer informatie

Hoest is een veel voorkomende klacht. Het is een normale reactie van het lichaam om vreemde stoffen, zoals inge­ademd stof en ingeademde (sigaretten)rook, en irriterend of blokkerend slijm vanuit de longen of de neus uit de luchtpijp en de bovenste luchtwegen te verwijderen. Hoest komt vaak voor bij griep of verkoudheid en bij nervositeit. Ook rokers hoesten veel, vooral ’s ochtends. Hoest is dus een symptoom.

Er zijn verschillende soorten hoest: droge ofwel kriebelhoest en vastzittende hoest. Bij een vastzittende hoest (ook wel natte of productieve hoest genoemd) is de keel vaak ontsto­ken en het slijm vaak erg taai en dik – al dan niet verkleurd –, waardoor het moeilijk wordt opgehoest. Dit kan erg hinderlijk en vermoeiend zijn. Ook kan het pijnlijk gaan aanvoelen door het vele hoesten. ’s Nachts kan het je uit je slaap houden en ’s ochtends verergert het vaak, omdat er veel extra slijm opgehoest moet worden om de luchtwegen vrij te maken. Kenmerken van een vastzittende hoest

 • Kleverig slijm dat naar boven komt bij stevig hoesten.
 • Een raspend en reutelend geluid, bij het ademhalen en hoesten.
 • Een zwaar en vol gevoel op de borst.
 • De hoest is vaak het ergst in de ochtend.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC. Na opening is het product nog 3 maanden houdbaar
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen